Over SelectPro 2019-11-20T16:43:33+00:00

Over SelectPro

SelectPro is een jonge dynamische organisatie, met jarenlange ervaring in de uitzendbranche voor de bouw. Uitzendbureau’s hebben zich als waardevolle partners bewezen voor de bouwsector in de afgelopen decennia.

Onze mensen zijn ons kapitaal, de sleutel tot ons succes

Samen bepalen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom besteedt SelectPro veel aandacht aan het goed leren kennen van mensen die zich inschrijven. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we naar opleiding, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, interesses, hobby’s, noem maar op. Door deze manier van werken proberen wij een optimaal beeld te krijgen van de uitzendkracht en kunnen wij vervolgens de juiste match maken. SelectPro zend geen uitzendkrachten uit, alvorens er een persoonlijke kennismaking is geweest. Dit zorgt bij SelectPro voor een tevreden werknemer en opdrachtgever.

Ondersteuning

Door het bieden van hulp bij sollicitaties, cursussen en opleidingen zijn onze mensen professioneel en gemotiveerd. Bij de werknemers van SelectPro houden wij continu vinger aan de pols en komen wij geregeld op werkbezoek. Hoe gaat het, hoe bevalt het werk, zijn er zaken die met de opdrachtgever besproken moeten worden? Bij SelectPro krijgt elke uitzendkracht persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Partners

Atradius – Stichting Normering arbeid C+ certificeringen

Certificeringen

SelectPro beschikt over de volgende certificeringen :